maanantai 25. maaliskuuta 2013

Busted.

Busted. Jäädä kiinni. Kärähtää.
Niin kävi minulle eilen. Olin tehnyt pari ostosta viime Helsingin reissulla ja ei tullut mieleeni mainita kotona niistä. Jokseenkin mielessäni oli vain se kuinka saisin huomaamatta kiikutettua ne vaatehuoneen kätköihin.. Mutta toisaalta en myöskään malttanut pitää niitä laatikoissaan vaatehuoneessa piilossakaan. Yksi kuva ja jäin kiinni. Mahtaako sinulla olla kotona tarkkasilmäisiä, jotka huomaavat uudet vaatteesi, laukkusi ja huivisi? Oliko kuitenkin onni onnettomuudessa jäädä kiinni, nyt voi hyvin ottaa välittömästi käyttöön uudet ostokset?


Nappasin pari kuvaa ostoksistani, mutta haluaisitteko nähdä mitä ruskeiden pakkauksien sisältä mahtaa löytyä? Täytyy vielä erityisesti mainita Louis Vuittonin mahtava palvelu. Viimeisimmällä kerralla minua palveli miespuolinen henkilö ja tykkäsin kovasti henkilökohtaisesta, huomioivasta palvelusta mitä sain. Sain myös erilaisia vinkkejä erilaisista käyttökeinoista ostamiani tuotteita koskien. Itse toivoisin että tätä samaa palveluntasoa tapaisi jossain muuallakin..
Radiossa oli aikamoinen kohu aiheesta, joka koski sitä että Louis Vuitton polttaa joka vuosi edellisen sesongin myymättä jääneet laukkunsa mieluummin kuin laittaa ne alennusmyynteihin. Toisaalta onhan se tunnettu fakta ettei Louis Vuittonilla harrasteta alennusmyyntejä. Eli selityksenä ei ole kovinkaan toimiva.. Tämä uutinen sinänsä ei ollut uusi, mutta viimeksi viikonloppuna aiheesta keskusteltiin. Tästä voit lukea myös lisää aiheesta.

lifestyle.beiruting.com

1 kommentti:

  1. Kyllä vuittonien hinnalla jo melkein vaatii kunnon palvelua. Joskus (etenkin viikonloppuisin) tosin tuntuu, että koko liike on niin täynnä asiakkaita, että sitä palvelua saa odottaa ikuisuuden.

    Kerro jo mitä noissa laatikoissa on ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3