sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Tuoksuja.

Tuoksut. Hajuaisti on tärkeässä roolissa monessakin asiassa. Monista tuoksuista saattaa assisioitua jotain asia- tai ihmisyhteyksiä. Jostain voiteesta saattaa tulla mummolan tuoksut mieleen tai jostain hajuveden tuoksusta kaupungilla tulee ystävä mieleen. Monta tuoksua - monta muistoa.

Käytätkö kenties hajuvesiä? Löytääkö sinut nuuhkimasta uutuustuoksuja hajuvesiosastolla? Suihkautatko hajuvettä ranteeseen? Tuoksupaperille? Nuuskitko päivän ajan tuoksua, millaiseksi se muuttuu ihollasi? Vieläkö se mahtaa tuoksua? Pyydätkö ehkäpä ystävää nuuhkaisemaan myös tuoksua ranteellasi?

Minä tunnustan, että minä käyn tuoksuttelemassa uutuustuoksuja. Lisäksi minulle on jokseenkin ehkä myös hajuvesipullon ulkonäkö myös tärkeä. Päätin laittaa teille kuvagalleriaa muutamista tuoksuista, mitä minulta löytyy kotoani. Osa tuoksuistani on itsehankkimia, mutta suurimman osan hankinnoista on tehnyt mieheni. Haisenko siis pahalta? Täytyykö ominaishajuani peittää näillä tuoksuilla? Vai kenties yritys pitää minut tyytyväisenä? Olipa vastaus mikä vaan - nämä tuoksut toimii. :)


Tälläisen ihanan Jean Paul Gaultierin tuoksupullon löysin sattumalta Sokos Emotionista - söpö 20ml pullo!


Tästä Pradan tuoksusta sain ystävältäni tuoksunäytteen ja ihastuin siihen. Näinpä ollen mieheni oli hankkinut minulle tuoksun ja vartalovoiteen.


Diesel - Loverdose- Ihana! Jos tykkäät makeasta, tämä on tuoksusi. Tuoksussa on hiukan lakritsin tuoksua. Ja eikö olekin ihana pullokin. Tämänkin olen saanut lahjana..


Emporio Armanin Diamonds oli monta vuotta lempituoksuni. Näitä pulloja meni useampi. Jostain syystä tämä tuoksu on kokonaan unohtunut uudempien rinnalla. Taidankin ottaa tämän uudelleen käyttööni. :)Päätinpä kuvata Jean Paul Gaultierin tuoksumme. Tässä näkyy myös kuinka paljon pienempi tuo 20ml tuoksupullo onkaan. Ei muuta kuin - Tuoksukasta Päivää lukijoilleni! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3