lauantai 16. helmikuuta 2013

Otoksia.


Muutamia otoksia kotoani tälle illalle. Rakastan kynttilöitä. Rakastan polttopuiden luomaa tunnelmaa, onpa ne sitten takan sivussa olevassa kolossa tai palamassa takassa. Mutta kummastakin, sekä kynttilöistä että takasta, tuleva lämmin valonsävy on se juju. Tämän illan vietän juniorin kanssa kahden. Vanhempi neiti on yökylässä, ja mies luuraa kaupungilla. Aiomme laittaa kotiin siis paljon kynttilöitä ja viettää yhdessä luxusaikaa. Jospa siis laittaisi mikroon jo popcornit poksumaan. :)


Tämän päivän kaupungilla pyörähtämisestä on tässä hiukan otosta. Löysimme vanhemmalle neidille kauan kaipaamamme softshell-takin vihdoinkin! Ja vieläpä sattui hienosti, että H&M:ltä! Eli sanoisinko että edullinen takki tuli hankittua, neiti ihastui tuohon jokseenkin  pantterikuviointia muistuttavaan kuosiin. Kirkas oranssi vetoketju tuo kivaa yksityiskohtaa ja särmää tähän takkiin. Mitäs tykkäät takista? Meidän neitiä se palvelee yhtä hyvin, kuin äidin rahapussia ostohetkellä, nimittäin tämä takki tulee neidin luisteluharrastukseen. Ulkojäällä treenatessa softshell-takkia tosiaan on jo tovi kaivattu. Alle fleesetakki niin kyllä tarkenee harjoitella, kun taas toppatakin kanssa tulee jo vähän liian kuuma.

Nuoremman neidin vaatekaappi alkaa täyttymään värikkäistä kevään vaatteista. Kummit toivat ihanan voimakkaan korallinpunaisen collegepaidan, ja me löysimme tänään Benettonilta ihanan mintunvihreän neuletakin.


Tämä ylläoleva on ehkä yksi söpöimpiä, herkimpiä, ihanempia suklaakonhvehtirasioita mitä tiedän! Tälläisen sain tänään ystävältä. Kiitos - tämä on ihana! Eikä tosiaan sisältökään ole yllätykseksi kovinkaan moitteiden arvoista..

1 kommentti:

  1. Löysitte sitten sentään jotain kaupungilta. Tosi kiva kyllä toi softshell!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3