perjantai 22. helmikuuta 2013

Last day.

Se oli viimeinen työpäivä, ja hiihtoloma koitti. Oma flunssainen olo onneksi on poissa. Mutta perinteisesti, aina joku perheestä sairastaa loman lähestyessä / lomalla. Vuorossa on juniori. Kuume nousi viime yönä, sairastupa pyörii. Nyt katsellaan meneekö kuumeilulla ohi - vai tuleeko rokko. Päiväkodissa on menossa parvorokkoa, ilkeää ihottumaa tekee kasvoihin. Tämän ei pitäisi ( ei pitäisi!) tarttua aikuisille, ainoastaan noin 10-15% aikuisista voi saada oireita. Ja yleensä minä olen juuri se yksikin prosentti jokaisessa asiassa.. Ja mitä pelkään, että työmatkani on vaarassa. Näen jo kuvia siitä, kun minun kasvoni ovat peittyneet rokkoon. Onpa miten on, reissuun lähden! Saatanpa jättää näinollen mieleenpainuvan vaikutuksen ensimmäisellä kerralla, kivasti punoitus loistaa kilpaa Åren lumen kanssa.. Ai että! :D

Olipa ihana aloittaa loma tulppaaneilla. Tällä kertaa minä en näitä kuitenkaan keväthuumassani ostanut. Mieheni yllätti minut tällä upean värisellä kimpulla.

Pääsinpä lisäksi ystäväni luokse tuoreille muffinsikahveille. Nam ja nam! Voisiko loman paremmin aloittaa? Ystäväni oli valmistanut kahta eri makua muffinseissa, ja kylläpä maistui hyvältä. Sen verran makeita olivat, että yhdellä muffinsilla sain makeanhimoni taltutettua. Kiitos vaan ystävälle!


Eikö muuten olekin ihanan värisiä tulppaaneita? Erityisesti nuo valkoiset hennon violetein sävyin ovat vallan ihania!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3