maanantai 25. helmikuuta 2013

Testing.

Itse tunnustan olevani aivan friikki hiusjuttujen kanssa! Siis totaali! Ihme jos ette ole huomanneet.. Rakastan siis hiuspantoja yli kaiken - niitä ei ole koskaan liikaa, ja erivärisiä, eri tyylisiä, eri levyisiä tarvitaan aina. Siis aina. Lisäksi ponnareita pitää olla mahdollisimman monessa eri sävyssä, puhumattakaan mistään hiuskoristeista. Pinnit, kukat, klipsit..

Jostain syystä innokkuuteni edellämainittuihin on ollut aika alhainen, mutta taas se meinaa nostaa päätään! Löysinkin tälläisen hiusponnarin viikonloppuna mukaani. Ja olipa melkoinen valinnanvaikeus värin kanssa. Päädyin tälläiseen hopeiseen, mutta luulenpa tosissani että joudun hakemaan myös kultaisen!


Miten tällaistä sitten käytetään? Testasin ponnaria hiuksiini, ja nappasin pari kuvaa. Kuvat olisivat paljon edustavia, jos olisi edes ollut kunnon yritystä ( puhtaat hiukset ja kauniisti kammattu ponnarille). Sisällä oleva ponnarilenkki sujautetaan hiusten ympärille ja tuo metalli vain siihen hiusosan ympärille lopuksi. Ponnari ja metalli ovat toisissaan kiinni, ja metalli aukeaa "saranoilla" joten helppo pujottaa poninhännän ympärille. Helppoa on! Ja kivasti antaa ilmettä, voisinpa ajatella tämän hyvinkin myös juhla- tai iltakäyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3