torstai 21. helmikuuta 2013

Hymyä.


Pienikin asia voi pistää hymyn huulille. Tänään oli pakko tälläisen mainoksen ohiajaessa räpsästä kuva siitä! Niin huippu mainos! Neste on tosiaan onnistunut mainostamisessaan. Bongasin tämän Korpilahden - Muuramen välimatkalta.

Yksi työpäivä ja hiihtoloma alkaa. Fiilis on mitä mainioin, tosin suunnitelmat ovat vielä täysin auki. Mutta toisaalta onkin ihan kiva juttu, ettei ole täyteen suunniteltu. Monta asiaa on mielessä mitä lomalla voisi puuhailla, esikoinen toivoisi laivalle lähtemistä - joten saa nähdä mistä löydämme itsemme :) Olen päättänyt lomapäivät pyhittää lomailulle, saa nähdä miten se sitten tosiaan onnistuu? Ehkä olisi tosiaan paras olla mahdollisimman vähän kotona?

Jostain syystä internet pursuaa jo kevätjuttuja, ja erityisesti lukemissani blogeissa hehkutetaan jo kevään sävyjä, trendejä ym. Alan itsekin jo hullaantumaan kevään tulemisesta ja suuntaamaan katseen kevääseen. Kevättä juhlitaan väreillä, raikkailla ja voimakkailla sävyillä. Sopii minulle, jostain syystä olen aina ollut värien lapsi. Minua tuskin näkee pelkästään mustaan pukeutuneena juurikaan. Minulla on esimerkiksi sinisiä, punaisia, keltaisia, vihreitä, roosia ja muun värisiä housuja. Ja sama väriskaala pätee myös yläosiin. Minulla on yleensä aina jotain värikästä päälläni! :) Kevään tuleminen saa joka vuosi jotenkin minut sekaisin. Sen aloittaa hullaantuminen tulppaaneihin! Tulppaanit on vaan ihan MUST juttu - niitä pitäisi aina olla! Sen jälkeen tulevat narsissit! Yritän valita kaupassa sellaiset narsissit, jotka ovat vielä täysin kiinni ja seuraan innolla niiden aukeamista. Kevääseen kuuluu siis selkeästi keltainen väri. Keltainen väri on jotenkin todella raikas, pirteä ja muistuttaa auringosta. Odotan kovasti jo pääsiäistä, että saa kasvattaa raeruohoa, vaikka tykkäänkin enemmän ohrasta ( yleensä minulla on molempia kasvamassa), vihreä väri on myös niin kevään juttuja. Tänä pääsiäisenä aiomme viettää aikaa laskettelurinteessä, joten toivottavasti on ihanan aurinkoisia kevätpäiviä tiedossa. Ja tietenkin unohtamatta että pääsiäiseen kuuluu suklaamunat! Kinderit ovat meidän perheen lemppareita..


Sellainen raikas limenvihreä onkin yksi lempivärini, jos on jollekin vielä jäänyt epäselväksi. Ainakin lapseni tiedostavat tämän hyvin. :) Lapsien ollessa pienempiä taisinpa tätä väriä suosia myös heidän vaatetuksessaan. Tällä hetkellä itseltäni löytyy tätä väriä vaatekaapista, käsilaukuista, takeista.. Lisäksi kotonani on paljon limen/omenanvihreää käytetty sisustuksessa, ehkäpä kohta tuo hempeä vaaleanpunainen saa väistyä vihreän tieltä. Nautitaan kuitenkin vielä valkoisesta lumesta, talvesta. Hienoista valkoisista lumipenkoista, jääpuikoista. Lumen kimalluksesta auringonpaisteessa. Upeita kelejä onkin tiedossa ulkona liikkumiseen. Itse ainakin odotan jo, että pääsen järvenjäälle kävelemään auringossa kaikessa rauhassa. Ehkäpä laavulle paistamaan makkaraa. Myöskin pulkkamäen riemua tyttöjen kanssa, kuuma kaakao termospullossa mukana. Hetkiä laskettelurinteessä. Yhdessä luistelua, piruetteja. Ehkäpä ensi viikolla? Nämä kaikki? Olisiko missio olla mahdollisimman paljon ulkona? Kotitöitä karussa? Yrittää oikeasti olla lomalla kaikesta? Onnistuuko sellainen lomailu tosiaan minulta? Voiko lomalla olo saada ahdistumaan tekemättömyydestä? Ehkäpä? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3