tiistai 5. helmikuuta 2013

Haaste.

Sain haasteen Miialta, blogista http://sweettasteofliving.blogspot.fi/. Kiitos! Haasteen pelisäännöt olivat seuraavat:

----------------------------------------------------------------------------------------------

1. Kiitä haasteen antajaa.
2. Jaa haaste 8:lle bloggaajalle.
3. Ilmoita näille 8:lle haasteesta.
4. Kerro 8 satunnaista asiaa itsestäsi.

----------------------------------------------------------------------------------------------

1. Pyrin olemaan iloinen ja positiivinen. Hymyilen paljon. Toisaalta olen myös kamalan herkkä, itken sekä ilosta että surusta.
2. Rakastan pyykinpesua, puhtaan pyykin tuoksua. Lisäksi viimeistelynä silittäminen kuuluu myös tähän samaan katerogiaan.
3. Luonteeltani olen hyvin tarkka, välillä jopa pikkumaisen tarkka jossain asioissa. Esimerkiksi: ruoho täytyy leikata tietyinpäin pihassa ja lunta kolatessa lumipenkkojen oltava tiptap-suorassa. Tiedän, pikkumaistako?
4. Innostun helposti uusista asioista ja olen hiukan yllytyshullu. Viimeisinpänä innostuin kokeilemaan muodostelmaluistelua aikuisten joukkueessa, ja tykkäsin kovasti. Koetan etten liikaa innostu, vaikkakin seuraaviin harjoituksiinkin olen jo suostunut..
5. Inhoan likaisia astioita tiskialtaassa ja tiskipöydällä. Aina en ymmärrä mikä tiskikoneen tyhjentämisessä ja täyttämisessä on niin vaikeaa muille perheenjäsenille. Muille aikuisille. Eli miehelleni.
6. En voi sietää likaisia vaatteita, erityisesti sukkia lattioilla. Valitettavasti niitä toisen sukupuolen edustaja tipauttelee olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Ja vieläpä valitettavampaa on se, että lapset aika hyvin apinoivat tässä... Ja se on välillä aika raivostuttavaa.
7. Voinen varmaan sanoa, että tykkään kaikesta mikä on makeaa. Karkit, ilman niitä en pystyisi olemaan. Tuskin menee päivääkään ilman mitään makeaa. Onko siis mahdollista että olen löytänyt yhteyden, miksi omaan ison perseen? :D
8. En tykkää kiroilusta. En tykkää kuunnella sitä, enkä myöskään käyttää niitä voimasanoja. Jostain syystä ihmettelen aina välillä, mistä minäkin olen oppinut kunnon rekkamiehen ärräsanaston. Ja auttaako muka tosiaan kirosanojen käyttö missään tilanteessa yhtään mitään? Helpottaako muka jollain tavalla päästää pari ärräpäätä?
9. Kilahdan nopeasti. Hetkessä. Ja minusta pääsee yllättävän ärsyttävä ääni hermostuessani. Kukaan muu tuskin sitä kuitenkaan haluaa. Mutta kuitenkin, kun suutahdan, minulle tulee välittömästi kauhean paha mieli. Yritäpä siinä sitten valita puolesi..
10. Autolla ajaessani laulan useasti musiikin mukana. Nykyään puhun myöskin paljon handfreella, ja välillä viereisien autojen kuskien ilmeet on näkemisen arvoisia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3