sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Finni.

Yök. Jaiks! Mun leukaan on ilmestynyt ihan älyttömän kokoinen molluska, finni! En ole koskaan kärsinyt mistään kasvojen kukinnasta, finnien suuresta määrästä. Yleensä aina silloin tällöin ilmestyy yksittäinen JÄTTIFINNI (!!) johonkin kohtaan kasvoissa. Sellaiseen kohtaan, mistä se yksinkertaisesti ei voi olla näkymättä. Sitä ei vaan voi olla huomaamatta! Keskelle nenää! Leukaan! Ai että sitä iloa..

Nyt kuitenkin näilläkin ikävuosilla näköjään tämä sama karma toistaa itseään. Finni leuassa. Jep. Ja minähän en osaa pitää sormiani siitä irti.. Tälläkin hetkellä tämän näpyn koristaa valkoinen möykky rasvaa. Jouduin turvautumaan jo illalla antiseptiseen voiteeseen, koska finnin ympäristö punoitti siihen malliin että enpä haluaisi enää paikallista tulehdusta.
Onkos teillä jakaa mitään nopeaa vinkkiä miten selviän tästä? Kuinka saan tuon kammotuksen pois kasvoistani? Tiedän, ei saa räplätä. Mutta mutta, nyt on kriisi! :D

Okei, ehkä ainakin voisin aloittaa suklaan karsimisesta ruokavaliosta. Ja toisaalta ehkä stressikertoimenkin voisi pyrkiä laskemaan minimiin, joka oikeastaan kuulostaa jo aika helpolta rastilta. Viisi työpäivää ja tämä nainen lomailee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3