torstai 10. tammikuuta 2013

Yritys hyvä.Sain tänään melkoisen ajatuksen auton ratissa. Minun puhelimeeni satelee erilaisia kanta-asiakastarjouksia, tekstiviestietuja ja muuta tietoa uutuuksista. Myöskin postin kautta saapuu alekuponkeja, prosenttialennuksia ym. Uudet kevätkuvastot yksi kerrallaan tulevat postilaatikkoon.

Nämä kaikki saavat aikaan innostuksen lähtemään kaupungille kaupoille shoppailemaan. Lähes tulkoon on pakonomainen tarve päästä kaupoille hyödyntämään näitä etuja, nimenomaan lapsille. Yritän kovasti taistella vastaan, koska tällä hetkellä ei todellista tarvetta ole. Olen ennättänyt katsomaan kaappien tyhjennyksen jälkeen puutteet ja täyttämään ne parhaalla mahdollisella tavalla ;) Olen selannut kuvastot kerran, pari, läpi ja sen jälkeen siirtänyt ne kassiin jossa ne kuljetetaan lehtikeräykseen. Eli, pois silmistä- pois mielestä.

Ajattelinkin kokeilla jotain. Jotain uutta ja erilaista. Yrittää rajoittaa shoppailun halua, ihanuuksien keräämistä lastenkaappeihin. Nimittäin, aina kun tekee mieli shopata jotain, kiellän sen itseltäni ( mikäli ei ole ehdottoman välttämättömän tarve kyseiseen) ja siirrän vaikka samaisen summan toiselle tilille jemmaan. Tätä kautta ehkä saan aukaistua silmäni kahdella tavalla: kuinka paljon rahaa oikeasti olisi mennyt, tai kuinka paljon rahaa onkaan jäänyt sivuun. Ja tässä lomassa on oiva tilaisuus säästää. Nimittäin seuraavaan lomamatkaan, mihinkäs muuhunkaan. Neljän hengen matkoissa on aina melkoinen kustannus, ja lomalla on kiva olla ajattelematta mitä mikäkin maksaa. Kokeilen siis tätä, yritys hyvä. Kerron jossain vaiheessa missä olenkaan menossa tämän suhteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3