tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuosi 2013. Tässä ja nyt.

Uusi vuosi 2013. Vuoden ensimmäinen päivä. Koko vuosi avoimena edessä, mahdollisuuksia sekä arvaattomia tilanteita täynnä. Vuoden ensimmäinen päivä on mennyt tuhoten eilisillan salaattipöydän antimia, höystettynä kotiinkuljetetulla pitsalla ja kebabilla. Lisäksi joulukonvehteja on kovasti yritetty tuhota.

Vuodenvaihde meni mukavasti naapureiden kanssa istuen ja syöden. Nautimme muutaman pullon skumppaa myös. Klo21 asuinalueellamme oli yhteinen ilotulitushetki, jossa olimme lapsiemme kanssa katsomassa. Pihaamme ilmestyi pihan aikana juuri sataneesta lumesta mitä hienompia lumihevosia ja muita tekeleitä. Kun saimme lapset unille, jatkoimme illanistumista ja klo24 alkoi taas melkoinen räiske. Menimme katsomaan kovemmat pommit aikuisien kesken, skumppalasit ja pullo mukana. Toivottelimme naapureille hyviä uusia vuosia, mutta valitettavasti väsymys ajoi kotiin nukkumaan heti vuodenvaihtumisen jälkeen.

Toivon sydämestäni vuodelle terveyttä, onnea ja iloa. Uusi vuosi on kuin uusi kirja, ensimmäinen sivu avattuna. Tätä kirjaa voimme itse kuvittaa sekä vaikuttaa juonteenkäänteisiin. Itse aion yrittää muuttaa itseäni ihmisenä, yrittää saada itsestäni esiin mukavamman ja pitkäpinnaisemman minut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3