keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Vuoristorata.

Vuoristorata: se vie vauhdilla alas, kieputtaa ylösalaisin ottaen samalla mahasta ja nousee myös hitaasti mutta varmasti ylös. Mielestäni elämä on melkoinen vuoristorata aina aika ajoittain. Tämä pätee sekä arkielämään että työelämään. Välillä tulee valtavasti ilon hetkiä ja välillä tulee pettymyksiä, epäonnistumisia ja arvaamattomia tilanteita. Ehkäpä tässä on juuri se elämän avain. Koskaan ei voi tietää mitä huominen tuo tullessaan, tai mikä on lopputulema vaikka itse toimisi niin hyvin kuin mahdollista. Saattaa olla että pieni hetki elämässä mullistaa kaiken. Mullistus voi olla hetkellinen tai pysyvä. Toiset mullistukset jättävät arpensa ja toiset kantavat vuoristoradan kieputuksessakin.

Olen kuitenkin sitä mieltä, että koskaan ei saa luovuttaa. Itselläni on kova moraali työtä kohden, haluan menestyä ja olen hyvin määrätietoinen. Aina ei ole helppoa, ja monesti mennäänkin epämukavuusalueella mutta se on elämää. Pääasia että luovuttaa ei saa. Enkä minä ole luovuttanut, vaan mielestäni pärjännyt hyvin vanhempien konkareiden rinnalla. Lieneekö olisi tilaisuus palkita itsensä onnistumista? Ehkä ostaa jotain mukavaa? Ehkä saatoin jo ostaakin jotain... siitä kuitenkin lisää myöhemmin ;) Kuitenkin näillä onnistumisen fiiliksillä jaksaa taas painaa eteenpäin, hiihtolomaviikkoa kohden. Mitähän sitä hiihtolomaviikolla tekisi? Neidit haluaisivat laivalle - sinnekö siis? Mille laivalle? Itse odotan että päästään porukalla liikkumaan, puuhailemaan ja vaikka viettämään aikatauluttomattomia päiviä. Pientä luxusta kaiken arjen keskelle :)

Elämän helminauhassa kuitenkin ystävät korostuvat. Ystäviä voi olla monenlaisia, mutta samanlaisia helmiä jokainen. Ehkäpä juuri iän myötä ystävien merkitys korostuu, johtuu varmastikin osittain siitä että mitä enemmän ikää tulee - sitä enemmän kerkeää kokemaan. Ehkäpä haluan ystävieni tiedostavan, kuinka tärkeitä ovatkaan minulle arjen pyörityksestä huolimatta. Toisia ystäviä näkee useammin, toisia harvemmin - silti ystävyyden side on olemassa. Välitän teistä ystävät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3