sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kanttarellikeitto vinkki.

Itse tykkään erilaisista vinkeistä. Liittyypä ne ruoanlaittoon, leipomiseen, kodinhoitoon, käsitöihin, arkeen, lastenhoitoon tms. Eli jos vinkki on hyvä ja se toimii, niin silloin poimin vinkit talteen ja pyrin hyödyntämään niitä. Helpotusta tuovia vinkkejä ei ole koskaan liikaa. Ajattelin itse antaa myös teille helpon vinkin sunnuntain ruokapöytään.

Kanttarellikeitto

1 rasia koskenlaskija-juustoa
1 litra kuohukermaa
½ litraa kanttarelleja
1 sipuli
valkopippuria
mustapippuria
suolaa
persiljaa

Aloitin kuumentamalla kerman, jonka jälkeen lisäsin juuston kuutioina, pilkotut sienet ja sipulit. Käytin itse syksyllä pakastettuja kanttarelleja, jotka sulatin ennen valmistamista. Lisää mausteita oman maun mukaisesti. Hauduttele miedolla lämmöllä n.10minuuttia.


Kanttarellit, tai sienet yleensäkään eivät ole minun lempiruoka-aineksia. Kuitenkin perheessäni muut niistä tykkäävät, joten mieluusti valmistan myös niitä. Tämä keitto oli erittäin helppo valmistaa, koostumus oli samettisen ja hyvän paksuisen tuntuinen. Itse valmistin keiton puolikkaana, eli kaikkia aineosia oli puolet. Lisäksi käytin pakastettua, saksilla pilkottua persiljaa keitossa. Keitto oli kuulemma äärimmäisen hyvää, eli toimii. Kokeilkaa :)

Googletin ohjetta kanttarellikeittoon, ja yllätykseksi ohjeita löytyi reilusti. Halusin kuitenkin helpon ohjeen ja hämmästyneenä ohje löytyi seuraavilta sivuilta : http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=2319

1 kommentti:

 1. Blogissasi näyttää olevan hyviä reseptejä! Mitä jos liittäisit sen meidän Etsiresepti.fi sivustoon, jotta voisimme linkittää siihen?

  Etsiresepti on hakukone, joka kokoaa reseptejä monilta suomalaisilta ruokasivuilta ja blogeilta. Monet ovat jo ilmoittautuneet tänne ja hyötyvät siitä, että annamme heille huomattavasti enemmän liikennettä.

  Liittyäksesi ilmaiseksi Etsireseptiin, klikkaa vain tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen


  Ystävällisin terveisin,
  Etsiresepti.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3