perjantai 4. tammikuuta 2013

Pitkä tukka.

Pitkät hiukset. Sellaiset minäkin haluan kasvattaa. Taas.

Pohjimmiltaan minä olenkin pitkähiuksinen, pitkät hiukset ovat minun hiuslaadulle ja tottumuksille helpoimmat. Olen kuitenkin kahdesti leikannut pitkät hiukseni lyhyiksi. Ja muutos on ollut toivottu ja tykätty, kuitenkin mallit ovat vaatineet hirmuisesti työtä, aikaa ja säännöllistä leikkausta. Vaikka itse olenkin hiusalan ammattilainen, kuitenkin arvostan helppoja aamuja ja helppoja hiuksia. Eli missioni on nyt kasvattaa pitkä tukka.

Pitkiin hiuksiin on kuitenkin oikoteitä. Esimerkiksi hiustenpidennykset. Hiustenpidennyksillä saa hyvin aidon näköiset pitkät hiukset, sekä toimivat erityisesti tuuhennuksissa aivan mahtavasti. Varsinkin omia lemppareitani ovat teippi-, sinetti- ja klipsipidennykset, joita itsekin olen käyttänyt erilaisissa tilanteissa. Tykkään todella tehdä aidosta hiuksesta pidennyksiä, mutta voiko kuitenkaan ärsyttää enempää kun kokopään pidennyksen jälkeen saat kuulla asiakkaaltasi että hiukset ovat pesussa irronneet? Ja toimittajaan yhteydenottaessa sinulle kerrotaan, että erässä teippejä on ollut ongelmia? Vaikka tekisit työsi vaikka hyvin tahansa, ja asiakas hoitaisi täysin ohjeiden mukaisesti pidennyshiuksensa hoidon, niin koko työ menee hukkaan. Tämä on isku omaan ammattitaitoon, tuotteiden luotettavuuteen ja ajankäyttöön. Ei se auta muu kuin tehdä pidennys uudelleen. Eihän perjantai-iltana muutakaan tekemistä olisi. :)

Pitkä tukka. Tapa on vapaa. Hienosti se kasvaa pidennyksienkin lomassa, ja tässä tapauksessa korjaaminen oli nopea toimenpide ja lopputulos vastasi täysin odotuksia. En kuitenkaan uskaltanut käyttää samaa teippiä, mitä aiemmin käytin. Silti olen sitä mieltä, että pidennykset rocks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3