perjantai 11. tammikuuta 2013

Perjantai.

Perjantai. Viikon viides päivä. Viides työpäivä takana. Wikipedian mukaan perjantaina voi valvoa normaalia pidempään, kun seuraava päivä ei ole työpäivä. Juuri näin, vaikka nyt tuntuukin että mehut on mehustettu minusta. Tykkään todella paljon työstäni, mutta tämä viikko oli jollain tavalla harvinaisen raskas. Henkisellä tavalla. Pienoisia haasteita, esimiehen kontaktointia, pulman ratkaisukykyä ja oikeanlaisen viestinnän hiontaa. Mutta nyt on perjantai. Jee!

Perjantaista kuulee myös monesti sanottavan pitsaperjantai. Grandiosa ainakin näin telkkarissakin mainostaa. Ja pitsaperjantai tämä perjantai meilläkin oli! Päätin oikaista hiukan pohjan kanssa, ja ostin Citymarketista valmispakkauksen jossa oli pitsapohja ja tomaattikastike.

Pizza kit on aiemminkin meillä testattu, ja pohjasta tulee hyvä. Pohja kohoaa aika lailla. Itse olen aina kaulinnut ja painellut sormilla pitsapohjan koko uunipellin kokoiseksi. Ja myöskin pakkauksessa oleva tomaattikastike on mielestäni hyvää, maustettua. Aikaa myös säästyy ja pohja on maukas.
Pitsapohjaa paistetaan uunissa n.200asteessa 15-20minuuttia. Eli tällä pohjalla pitsan teossa ei kestä kauaa, ei tarvita mitään taikinan kohotusaikoja.


 

 
Meillä on esikoisella yökylässä ystävä, joten päätin valmistaa kaksi pellillistä pitsaa. Toiseen pitsaan lapset saivat valita halutut aineosat. Pitsan täytteinä olivat kinkku, herkkusieni, ananas ja sinihomejuusto ( +pepperoni osittain) . Toinen pitsa taasen sisälsi jauhelihaa, herkkusieniä, jalapenoa, pepperonia ja sipulia. Jokainen voi omilla mieltymyksillään rakentaa pitsan helpolla ja nopeasti. Pitsa on takuuvarma valinta moneen tilanteeseen, ja meidän perjantaihin tämä oli mainiovalinta. Pitsa maistui sekä lapsille että aikuiselle, ja kahdella pellillisellä ennakoiden sitä jäi myös huomiseksi päiväksi. Suosittelen lämpöisesti kokeilemaan tuota pizzakit- pakkausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3