tiistai 29. tammikuuta 2013

Marimekkoa.

Siis waude. Marimekko ja kevät. Marimekko pistää taas kevääseen parastaan, ihania uutuuksia aikuisille, lapsille ja sisustukseen. Harmittavana seikkana on tosin ollut huomata erityisesti lastenmallistossa se, että monet vaatekoot loppuvat nykyään 104 cm kokoon, eli niin sanottuun koululaiskokoon ei mallistossa olekaan muuta kuin klassikkoa: tasaraitapaitaa ja pallokuosia. Itse olen nimenomaan lastenosastolla ollut tuttu ostelija, ja aikalailla erityisesti unikkoon ja pirteisiin lastenvaatesävyihin ihastunut. Aikuisille puolestaan onkin vaikka mitä keväälle tiedossa, ja kesän lähestyessä mallisto täydentyy taas kesäisin uusin kuosein ja värimaailmoin. Uudet kuosit löytyvät keväällä jo posliiniastioissa, minulla varsinkin kun nämä Marimekon kupit ovat heikkouteni..

Käy tutustumassa www.marimekko.fi sivuilla kevään trendeihin ja mallistoon, sekä lisäksi nykyään Marimekolla palvelee myös verkkokauppa. Keräsin Marimekon sivuilta omat lempparini alle:


Erityisesti Marimekon NIILI-mekko minua kiehtoo. Mekon värisävyt ovat luonnossa erittäin kauniit, tummansininen limenvihrein kuvioin - onko siis erikoista että nimenomaan tuo värimaailma kutsuu minua? Nimenomaan limenvihreä kuuluu lempiväreihini, jota suosin myös sisustamisessa ja tekstiileissä. Lisäksi tässä NIILI-mekossa on hauska ympyrämäinen helma, ja sivuilla halkiot.

Marimekon OOKA2- uimapuku pirteine unikkoineen olisi ehdottomasti täydentynyt tyttäreni vaatekaappiin, mutta koot tässä ihanuudessa päättyvät 104cm, eli uimapuku kuuluu pienten tyttöjen mallistoon. Harmi. Puolestaan taas HILI-sadetakki punaisine unikkoineen ihastuttaa minua todella paljon. Pelkät unikot jo tekevät takista söpön, ja sisävuoressa koristava raitakuosi tekee viimeisen silauksen takkiin. Sadetakissa on myös hihansuissa hyvät heijastinnauhat ja söpöt taskut. Sadetakin koot ovat 128cm saakka, joten saattaapa olla että tämä kuuluu niin kevään Must-ostoksiin jossain vaiheessa. Ihana, ihanempi, ihanin!

I love Marimekko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3