tiistai 6. marraskuuta 2012

Uusi pakkomielle


Hups.
Niin siinä taas kävi.
Uusi pakkomielle tuli viime kerralla jo. Tätä en saanut pois mielestäni. Uusi laukku. Pakko saada. Helsinkiin mennessäni, ja astuessani Louis Vuittonin kauppaan sain todella hyvää palvelua ja ansassa olin.

Mukaan lähti toinen Louis Vuitton käsilaukku täysin yhtä spontaanisesti, kuin myös tämä ensimmäinen vaikkakin ensimmäisen sulattelu ottikin aikaa. Eihän nämä laukut mitään edullisia ole, ja varsinkaan näin joulun alla ei niihin kannattaisi panostaa. Typeryyttähän se suorastaan olisi? Lisäksi vielä kun työpaikkaa vaihtaneena palkan maksussa kävisi pieni bugi, ja palkka pidätettäisiin pienellä 60% veroprosentilla.

Mutta, silti.. Katsoin tätä laukkua jo viime vierailullani liikkeessä, mutta pystyin poistumaan tyhjin käsin. Kyseessä on pieni sievä käsilaukku/iltalaukku, jonka sisälle tosin ei mahdu nykyinen Guessin nahkalompakko, joten uuden lompakon osto olisi myös edessä. Mistähän sellaisia voisi löytää?
Iloa ja hymyä marraskuulle! Ollaan kiltisti, niin saadaan Joulupukilta jouluna lahjoja. Ja tietenkin ihan vain helpottaaksemme Joulupukin taakkaa - voidaan antaa vinkki kivoista joululahjoista. Minä ainakin tiedän, missä kaupassa mieluusti asioisin.

Laitan myöhemmin kuvia tästä laukusta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3