torstai 8. marraskuuta 2012

Mitähän seuraavaksi?

Mielessäni ovat nuo sanat:
Mitähän seuraavaksi? Miten jokin merkki, asia, tavara voi näin koukuttaa? Miten shoppailu voi koukuttaa? Miten siitä voikaan saada sellaista hyvänolontunnetta? Olen 32-vuotias nainen, aina tottunut elämään niukasti ja olematta satsaamatta itseeni. En kuulu siihen suureen osaan naisia, jotka käyvät laitatuttamassa ripsipidennyksiä, rakennekynsiä. Kasvohoidossakin käyn ehkä 1-2 kertaa / viidessä vuodessa. Tämähän on suorastaan loukkaus naisellisuuttani kohtaan. Varsinkin kun olen itsekin kauneudenalan ammattilainen. Suutarin lapsella ei tosiaankaan ole niitä kenkiä?

Mutta minun lapsillani tosiaan on kengät. Niinkuin vertauskuvallisesti tuohon " suutarin lapsella ei ole kenkiä". Huolehdin lapsien vaatetuksesta, leluista hyvin huolellisesti sekä en kitsaile rahan kanssa jos löytyy jokin ihanuus.

Mutta, shoppailu. Tämä on minulle suuri rakkaus. Suuri palo. Syy tehdä töitä. Syy törsätä. Olla itsekäs. Tuntea olo jotenkin paremmaksi. Pikkumaista, eikö? Mutta silti niin ihanaa.

Seuraavana ostoksena olisi ehkä kassiin sopiva rahapussi. Kassi. Kaulaliina. Kukapa tietää. Ehkä yritän nyt toistaisesti pysytellä poissa Helsingin keskustasta. On onni asua keskemmällä Suomea, ei tule näitä kiusauksia. Miten niin ei tule??!!! :)

Iloa ja Ihanaa Joulunodotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3