perjantai 23. marraskuuta 2012

Joulu lähestyy.

Selvisin Marimekon reissusta oikein mallikkaasti, pystyin pitämään kukkaroni nyörit varsin tiukalla. Ja oikeastaan mieleen jäi lasten taskumekko, uudenmallinen hihaton liivimekko jota voisi esimerkiksi Joulupukin lahjasäkkiin ajatella.

Laskin juuri äsken, että 1päivä ja on tasan kuukausi Jouluaattoon!
Ihan uskomatonta. Tässähän saattaa tulla aikamoinen paniikki vielä joulun ja joululahjojen suhteen. Helpotuksekseni palkka näytti tupsahtaneen tänään tilille, niin saan hoidettua viimeisimmätkin joululahjat kondikseen. Pääsen vihdoinkin kohta puoliin käärimään joululahjoja joulupapereihin, lahjoja on hommattuna mutta paketointihommat ovat vielä suorittamatta. Onpa muuten pakko mainita sattumasta lapsiperheessä joululahjojen kanssa, ja kuinka fiksuja nuo lapset ovatkaan. Olin ostanut uuden Little Petshop talon lapsille joulupukin lahjoihin, jemmailin sitä autoni peräkontissa, mutta nuorempi neiti päätti sitten katsella mitä kaikkea äitin autossa onkaan. Ja niinhän siinä kävi että paketti oli annettava heti leikkiin, ei meinaan olisi mennyt jouluaattona läpi mitkään selitykset.

Kotona joulutontut ovat löytäneet jo takanreunalle katselemaan. Sujautin myös Partylite symmetria- kynttilänjalkoihin joulukoristepalloja. Kultaisia. Tässä vielä kuvat näistä ihanuuksista :)

Partylite Symmetria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3