perjantai 5. lokakuuta 2012

Pakko.Saada.

Oletko koskaan todella halunnut jotain asiaa tai esinettä? Kenties jotain sellaista, mitä et saa pois mielestäni tai kiinnität samanlaisiin huomiosi uudelleen ja uudelleen? Muistan itse, kun olin raskaana - kiinnitin huomioni myös muihin raskaana oleviin. Sama ilmiö toteutuu myös naisen suunnitellessa raskaaksi tulemista :) 
Itselläni on paljonkin ollut pakkomielteitä, asioita joita on vaan ollut ehdottomattomanvälttämättömänpakko saada. Pitkäaikaisin, mutta ajankohtaisimpana pitkän ajan haaveenani on ollut Louis Vuitton Neverfull- käsilaukku. Eikä tätä pakkomiellettä, tai toisinsanoen "pakkosaadaihanjustheti"- oloa helpottanut ystäväpiirissäni Louis Vuitton käsilaukkujen ilmestyminen. Yritin pitkän aikaa helpottaa hankintatuskaani avoimuudella asiasta: tästä tiesivät työkaverini, perheeni, jopa saliystäväni. Lisäksi perustelin itselleni mitä kaikkea YHDEN laukun hinnalla tekisin, johan pieni kaupunkiloma olisi varsin mahdollinen samalla summalla.
Syyskuun ensimmäisen viikonlopun vietin Lontoon kaupungin hälinässä, paraolympialaisten aikaan. Samaisella reissulla Bond Streetillä pistäydyin myös kuolaamassa Louis Vuiottonin liikkeessä juuri tuota kyseistä käsilaukkumallia. Pystyin kuitenkin tuolla hetkellä vastustamaan kiusausta, ja pian lopulta löysin itseni kuitenkin saman tien varrelta Victorian Secret´s myymälästä..
Nyt lokakuun 1.päivänä 2012 aloitin uuden sivun työelämässäni, aloitin uudessa työpaikassa ja sattumalta ensimmäinen työpäiväni oli nimenomaan Helsingin suunnalla. Aikatauluttamaton iltapäivä edessäni, päätin spontaanisesti hetken mielijohteesta suunnistaa Helsingin Louis Vuittonin liikkeeseen. Eihän ollut ruuhka-aikakaan. 
Ja tässä sitä ollaan. Kotona. Oma ikioma ensimmäinen Louis Vuitton mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3